Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás 15.000 Ft felett!

TAOASIS Baldini Illatosító szett - Érezd a cirbolya erejét!® 10 ml

TAOASIS Baldini Illatosító szett - Érezd a cirbolya erejét!®  10 ml
TAOASIS Baldini Illatosító szett - Érezd a cirbolya erejét!®  10 ml
TAOASIS Baldini Illatosító szett - Érezd a cirbolya erejét!®  10 ml
TAOASIS Baldini Illatosító szett - Érezd a cirbolya erejét!®  10 ml

TAOASIS Baldini Illatosító szett - Érezd a cirbolya erejét!® 10 ml

A szett tartalmaz egy 10 ml-es bio "Érezd a cirbolya erejét!"® illatkompozíciót és egy szabadalmaztatott technológiával, cirbolyafenyőből készült párologtatót. Az 50 mm-es fakockába helyezzük az illóolaj fiolát, melybe kerül a párologtató fagolyó, amely így magától, egyenletesen adagolja az illatot.

 

Cirbolyafenyő (Pinus cembra)

Mint minden más fenyőféléét, a cirbolyafenyő illóolaját tradicionálisan elsősorban a légutak megbetegedéseinek kezeléséhez használták. Fertőtlenítő, nyákoldó hatású és elősegíti a légzés elmélyülését. 

Bővebben
Márka :
Taoasis
Várható kiszállítás :
2021.10.26
Kiszerelés :
10 ml
További adatok
Nincs raktáron
6 250 Ft
Nincs raktáron
A vásárlásért járó pontok értéke: 63 Ft
Részletek

A szett tartalmaz egy 10 ml-es bio "Érezd a cirbolya erejét!"® illatkompozíciót és egy szabadalmaztatott technológiával, cirbolyafenyőből készült párologtatót. Az 50 mm-es fakockába helyezzük az illóolaj fiolát, melybe kerül a párologtató fagolyó, amely így magától, egyenletesen adagolja az illatot.

 

Cirbolyafenyő (Pinus cembra)

Mint minden más fenyőféléét, a cirbolyafenyő illóolaját tradicionálisan elsősorban a légutak megbetegedéseinek kezeléséhez használták. Fertőtlenítő, nyákoldó hatású és elősegíti a légzés elmélyülését. Szauna olajként inhalálásra történő használata fokozza a légutak vérkeringését, így tisztítja a légutakat, elősegíti például az ex-dohányosok regenerálódását és méregtelenítését.

 

A hígított cirbolyafenyő illóolaj használható bedörzsölésre izom- és ízületi feszülések esetén. Erőteljes tisztítóhatása miatt kiválóan használható zárt légterek levegőjének fertőtlenítésére, a nem kívánt szagok eltüntetésére és a lakószobák negatív energiáinak átalakítására. Szintén segíthet, hogy távol tudjuk tartani magunkat más emberek szertelen, negatív kisugárzásától. 

 

A cirbolyafenyő illóolaj magában hordozza a hegymagasok fáinak erejét és stabilitását, így segít az alacsony önértékelésű személyeknek a saját orientációjuk kialakításában. Kiválóan alkalmas hosszabb betegségek utáni feltöltődésre is. Sikeresen használhatjuk még orvosi rendelők, kórházak, zsúfolt zárt terek levegőjének felfrissítésére is.

Adatok
Cikkszám
10000070
Veszély!

Figyelmeztetések:

   
Veszély- és biztonsági információk: Gyúlékony folyadék és gőz. Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Lenyelve és a légutakba jutva halálos lehet. Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Ha orvosi tanácsra van szükség, készítse elő az üveget vagy címkét. Gyermekektől elzárva tartandó. Tartsa távol hőtől, forró felületektől, szikráktól, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Ne dohányozzon mellette! Kerülje a környezetbe jutást. Biztonsági kesztyű viselése. LENYELÉS ESETÉN: Azonnal hívjon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTOT / orvost / gyártót. Ne hánytassa magát lenyelés esetén. HA BŐRRE KERÜL: Mossa le bő szappannal és vízzel. Tárolja zárva. A tartalmat / edényzetet engedéllyel rendelkező ártalmatlanító céghez vagy kommunális gyűjtőhelyre dobja. 

 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek