Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás 15.000 Ft felett!

TAOASIS Taostone Elektromos Illatkő

TAOASIS Taostone Elektromos Illatkő

TAOASIS Taostone Elektromos Illatkő

A TAOSTONE elektromos illatkő egyesíti az illatkő és az aromalámpa előnyeit egy készülékben. A TAOSTONE használható vízzel vagy csak illóolajjal is. Optimális működési hőmérséklete lehetővé teszi, hogy bármilyen illóolajat vagy illatkompozíciót a leghatékonyabban párologtassunk a szobánk légterébe. 

Bővebben
Márka :
Taoasis
Várható kiszállítás :
2021.11.01
Kiszerelés :
1 db
További adatok
Raktáron
11 250 Ft
Egységár: 11 250 Ft/db
A vásárlásért járó pontok értéke: 113 Ft
Részletek

A TAOSTONE elektromos illatkő egyesíti az illatkő és az aromalámpa előnyeit egy készülékben. A TAOSTONE használható vízzel vagy csak illóolajjal is. Optimális működési hőmérséklete lehetővé teszi, hogy bármilyen illóolajat vagy illatkompozíciót a leghatékonyabban párologtassunk a szobánk légterébe. Használata nagyon praktikus és egyszerű, ahogy a tisztítása is. 

A szett tartalmaz: 1 db TAOASTONE Elektromos Illatkövet (átmérő 13 cm, magasság 6 cm) és 1 db 220 V-os hálózati kábelt. 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: Egyszerűen csatlakoztassa a hálózati kábelt az elektromos hálózathoz. Körülbelül 15 perc alatt éri el a készülék a használati hőmérsékletet. Igény szerint cseppentsen bele 10 cseppet kedvenc TAOASIS/BALDINI illóolajából, illatkompozíciójából és máris élvezheti kedvenc illatát A készülékhez kízárólag a TAOASIS cég magas minőségű illóolajait használja! 

GYIK:

  • Meddig érezhető az illóolaj illata? Ez az olaj típusától függ. Az úgynevezett fejillatok, mint a citrom, narancs, stb. könnyen illanó olajok, ezek illata érezhetően gyorsabban illan el, mint az úgynevezett szívillatoké, például levendula vagy geránium. A bázisillatoknak – például: szantál vagy cédrus – a leghosszabb a párolgási ideje, de az is tovább tart, mire érezhetővé válik az illatuk a térben. 
  • Ki kell kapcsolni a thermo illatkövet, ha elpárolgott az olaj? Nem, a készülék túlmelegedési védelemmel rendelkezik, így biztosított a biztonságos és megbízható használata. 
  • Mi történik, ha elfogyott az olaj a thermo illatkőből? Semmi. Nem károsodik a készülék, akkor sem, ha teljesen elpárolog belőle az olaj. Az optimális működés érdekében, fontos a készülék rendszeres tisztítása. 
  • Miért nem kell hozzá víz? A thermo illatkő használatához nem szükséges víz. A kő alacsony hőmérsékleten működik, amely elegendő az illóolajok párolgásához, anélkül, hogy azok megégnének. Az aromalámpákhoz azért van szükség vízre, hogy a teamécses által előállított magas hő kontrollálható legyen. 
  • Milyen gyakran kell olajat cseppenteni a thermo illatkőbe? Amilyen gyakran csak szeretne. Gondoljon viszont arra, hogy az illóolajok aromája még egy ideig a levegőben marad, akkor is, ha az olaj már elpárolgott.
Adatok
Cikkszám
34386004
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek