TOP termékek

Szavazás

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás már 15.000 Ft felett!

Shedo márka

 

A SHEDO márka egy magyarországi gyógyszerész nevéhez fűződik. Gyógyszerészeti egyetemi tanulmányai során megismerkedett számos természetes és szintetikus vegyület kémiájával, tulajdonságaival, hatásaival. Figyelme hamar a természetes anyagok felé irányult. A gyógynövények, növényi olajok és illóolajok ragadták magukkal. Aromaterápiás tanulmányai során elmélyülten foglalkozhattam kedvenc olajaival. Az általa létrehozott kozmetikumok BIO minősítésű növényi kivonatok, hidegen préselt növényi olajok és vajak, 100% tisztaságú BIO vagy DEMETER minősítésű illóolajok felhasználásával, kézzel készülnek laboratóriumi körülmények között.

Elsőként baba és gyermekkozmetikumai kerültek forgalomba.
Az ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó alapanyagok használatának kiemelkedő jelentősége van a babaápolásban. Fontos, hogy a vékony, érzékeny, finom bababőr tiszta, megbízható forrásból származó anyagokkal érintkezzen. A Körömvirág balzsam kivételével-mely BIO méhviaszt tartalmaz- minden termék vegán.


Csomagolóanyagként a termékei legnagyobb részénél korszerű, airless technológiával működő flakonokat használ, mert ilyen formában biztonságosan tárolhatók a kozmetikumok. A kupak egy légmentesen záródó szeleppel van ellátva, így nem érintkezik levegővel, szennyező anyagokkal, ezáltal megőrzi frissességét.
A kozmetikomok nem tartalmaznak mesterséges szín-és illatanyagot, mesterséges tartósítószert, parabéneket, SLS-t, kőolajszármazékokat.