Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás 15.000 Ft felett!

Rólunk

Az Aura Naturánál kizárólag a legmagasabb minőségű natúr- és organikus termékeket forgalmazzuk. A több mint 20 éves biokozmetikumok területén szerzett szakmai tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy mindenkinek segítsünk megtalálni a számára legmegfelelőbb bőrápolási terméket, illetve képzések formájában a termékekhez kapcsolódó minden szakmai kompetenciát átadjunk.

Termékeink magas minőségét a velünk szoros kapcsolatban álló kozmetikus közösség által végzett kezelések eredményei igazolják, illetve mi magunk is meggyőződünk azok eredményességéről a mindennapi használat során.

Üzleti tevékenységünk során tartózkodunk minden olyan akciótól, reklámtevékenységtől, amely kizárólag a fogyasztás növelését motiválja, mivel azt az elvet valljuk, hogy a jövőbemutató vásárlói magatartás a minőségre és nem a mennyiségre helyezi a hangsúlyt. Ugyanakkor igyekszünk a legszélesebb körű, hiteles információkat megjelentetni az üzletünkben található termékekről, amely alapján bárki el tudja dönteni, hogy valóban szüksége van-e egy adott termékre. Vásárlóink lojalitását azonban jutalmazzuk: igyekszünk az elérhető legjobb piaci árakat megcélozni, hogy kölcsönösen előnyös helyzeteket teremtsünk.

Tevékenységi köreink kialakításánál meghatározó szempont az a szellemi közeg, amelyben vállalkozásunk alapgondolata megszületett. Ennek megfelelően olyan termelő és gyártó vállalkozásokkal alakítottuk ki partnerkapcsolatot, amelyek egyrészt hazánkban hiánypótló termékeket állítanak elő, valamint termékeik előállításánál meghatározó minőségi szempont a biodinamikus mezőgazdálkodási mód előtérbe helyezése.

Cégünk maga is tagja a biodinamikus gazdálkodók világszövetségének a Demeter International-nak.