TOP termékek

Szavazás

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás már 15.000 Ft felett!

Rólunk

Az Aura Naturánál kizárólag a legmagasabb minőségű natúr- és organikus termékeket forgalmazzuk. A több mint 20 éves biokozmetikumok forgalmazása területén szerzett szakmai tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy mindenkinek segítsünk megtalálni a számára legmegfelelőbb bőrápolási terméket, illetve képzések és tanácsadás formájában a termékeinkhez kapcsolódó minden szakmai kompetenciát átadjunk.

Kizárólagos magyarországi importőrei és nagykereskedelmi forgalmazói vagyunk a következő márkáknak:

Termékeinket webáruházunkon kívül bioboltokban, gyógyszertárakban, biotermékek forgalmazására szakosodott webáruházakban és natúrkozmetikusokon keresztül forgalmazzuk.

Natúrkozmetikai termékeink magas minőségét a velünk szoros kapcsolatban álló kozmetikus közösség által végzett kezelések eredményei is igazolják, illetve mi magunk is meggyőződünk azok eredményességéről a mindennapi használat során.

Igyekszünk a legszélesebb körű, hiteles információkat megjelentetni az üzletünkben található termékekről, amely alapján bárki el tudja dönteni, hogy valóban szüksége van-e egy adott termékre. Vásárlóink lojalitását jutalmazzuk: igyekszünk az elérhető legjobb piaci árakat, vásárlási kondíciókat megcélozni, hogy kölcsönösen előnyös helyzeteket teremtsünk vásárlóinkkal és viszonteladó partnereinkkel egyaránt.

Tevékenységi köreink kialakításánál meghatározó szempont az a szellemi közeg, amelyben vállalkozásunk alapgondolata megszületett. Ennek megfelelően olyan termelő és gyártó vállalkozásokkal alakítottuk ki partnerkapcsolatot, amelyek egyrészt hazánkban hiánypótló termékeket állítanak elő, valamint termékeik előállításánál meghatározó minőségi szempont a biodinamikus mezőgazdálkodási mód előtérbe helyezése.

Cégünk maga is tagja a biodinamikus gazdálkodók világszövetségének a Demeter International-nak.