TOP termékek

Szavazás

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás már 15.000 Ft felett!

Ahura márka


A KEZDŐ IMPULZUS

Az Ahura Laboratóriumot három nő tapasztalatai alapján hoztuk létre, akiket antropozófiai meggyőződésük hozott össze a biodinamikus gazdálkodás, a fitorerápia és természetes kozmetikumok terén végzett professzionális kutatásaik során.
A laboratórium spagírikus módszerekkel előállított fitoterápiás készítmények gyártásával kezdte meg tevékenységét. Ez a fázis egy sor gyümölcsöző együttműködést indított el professzionális természetgyógyászokkal, gyógyszerészekkel, orvosokkal, gyógytornászokkal és más jószándékú a hagyományos európai gyógynövények és a homeopátia kutatási területeinek vívmányaira nyitott emberekkel.
A következő lépés, amely a legmagasabb minőségű professzionális kozmetikai készítmények előállításához vezetett, a fitoterápiás és spagírikus gyártás következetes fejlesztése és kutatása volt, amely az új gyártási irány mozgatórugójává vált. 
Ennek az átmeneti időszaknak a legfontosabb feladata az állandó minőség elérése volt, mind a belső használatra szánt termékek, mind pedig a bőrápolási termékek esetében.

 

FILOZÓFIA

Az Ahura logót a Rudolf Steiner által az első Goethenaum számára tervezett Merkúr-pecsét ihlette. Az épület hatalmas kupoláját hét pár oszlop tartotta, ezek mindegyike szimbolikus és művészi formában a naprendszer egy-egy bolygólyát jelenítette meg.  Az oszlopok a szobrászat nyelvén foglalják egységbe a Föld metamorfózisát a spirituális világtól kezdve egészen a mai fizikai világig. 

 

A kutatás és fejlesztés

képviseli vállalatunk kreatív területét, ahol az eredeti és innovatív ötletek körvonalazódnak és az exkluzív természetes kozmetikumok prototípusai készülnek.
A piacon töltött tizenhárom évben az Ahura mindig nagy hangsúlyt fektetett ökominősítésű nyersanyagok felkutatására és kiválogatására valamint hatékonyságuk tesztelésére, ellenőrzésére.
Különös figyelmet fordítunk az előállítási technológiákra, azok környezetre gyakorolt hatásaira és természet védelmére.
A készítményeink alapanyagai döntő arányban Ecocert és más Bio minősítéssel rendelkező, rendkívül magas minőségű növényi kivonatokból, zsírokból, olajokból, illóolajokból, vitaminokból és új generációs, kizárólag növényi eredetű hatóanyagokból tevődnek össze.

Parabének, SLE / SLES, paraffinok, szilikonok, ásványiolajok, PEG, szintetikus gélképző szerek, BHT és BHA és egyéb szintetikus-kémiai anyagok teljes mértékben hiányoznak termelési folyamatainkból.

    

Alapanyag minőség
Demeter/Ecocert

Egy további szempontunk, hogy a készítmény előállítási és alapanyag feldolgozási módszereink a kis termelési tételek gondos előállításához igazodnak. Ez lehetővé teszi, hogy kozmetikumaink mindig frissek legyenek, energetikai és funkcionális szempontból a legmagasabb minőséget képviseljék.

Készítményeink magas hatóanyag koncentrációja jelentős hatékonyságot, gyors és kézzelfogható eredményeket biztosítanak.


Fair Trade együttműködés

Az AHURA Laboratórium kizárólag Fair Trade kereskedelemből származó alapanyagokat vásárol, tisztességes és előre meghatározott árat garantál a szerződött termelő partnereinek és azok munkavállalóinak, miközben biztosítja a termőterület fenntartható ökológiai fejlődését és védelmét.
Ennek egy szép példája az AHURA Laboratórium és a Equomercato Cooperative közötti együttműködés, amely több éve lehetővé teszi, hogy afrikában nők szolidáris gazdasági formában különböző termelői kezdeményezéseket indíthassanak el.

TERMÉKCSOMAGOLÁS

A megfelelő csomagolás elengedhetetlen a natúrkozmetikumok stabilitásának és tartósságának biztosításához. A légmentes technológiával készült flakonok nemcsak a készítmények állandó vákuumban tartását biztosítják, hanem lehetővé teszik az értékes természetes hatóanyagok takarékos, igény szerinti adagolását, a csomagolásból történő maradéktalan kinyerését is. 
A termékek csomagolásokhoz választott háttérszínek pedig utalnak az adott kozmetikai kompozíció mögöttes témájára.