TOP termékek

Szavazás

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás már 15.000 Ft felett!

Sensisana márka

 A Sensisana Natúrkozmetikumok Martina Gebhardt és Masaru Emoto által kifejlesztett készítmények, melyek felölelik az arcápolás teljes területét. Minden kezdet olyan jelentéktelennek tűnik és mégis egy csoda lakozik benne, ahogy Hermann Hesse mondta. Ahogy egy vetőmagon nem látszik, hogy milyen gyönyörű virág lesz belőle, ugyanúgy nehéz elképzelni, hogy egy egyszerű vízcsepp csodálatos kristállyá alakulhat. Ahogy minden élőlény esetében úgy a víznél is szükség van a megfelelő gondozásra és harmóniára. A harmóniát kozmikus rendnek is nevezik, a kozmetikum szó eredetét találjuk meg benne. Csak a legtisztább víz alkot teljesen harmonikus kristályokat, ad életerőt. A tisztaság egyszerűség. Ez gyönyörűen megnyilvánul azokban a kristályokban, amelyek a termékcsaládjainkban található eszenciákból nőnek ki. A bőrünk lelkünk tükörképe, nagyon érzékeny és ugyanakkor legnagyobb szervünk is. Ezért csak a legtisztább termékeket hagyja kapcsolatba kerülni a bőrével. Így érezheti és megtapasztalhatja a harmóniát.

MASARU EMOTO     

Hado Life Europe alapítója

1943-ban született Yokohamában, Japánban. A legismertebb vízszakértők egyike, ő fejlesztette ki a vízkristály-fotózást. A yokohama-i egyetemen Emberiség és tudományok szakon diplomázott, Nemzetközi kapcsolatok súlyponttal. 1992-ben alternatív orvoslásban doktori címet kapott a sri lanka-i Open International egyetemtől tudásának sikeres alkalmazásáért a szenvedő emberek javára. Könyveit a mai napig 47 nyelvre fordították le és nemzetközi bestsellerek lettek. Ezekben a vízkristályokat a vízminőség egyfajta indexeként mutatja be. Például a kezeletlen forrásvíz gyönyörű szép kristályokat alkot, miközben a csapvíz, vagy a desztillált víz sok esetben egyáltalán nem képes kristályokat létrehozni. Szintén érdekes az a tény, hogy a kristályok struktúrája különböző információk által (pl. zene, képek, szavak, írások, gondolatok vagy imák) megváltozik. A Hado Life Europe több mint tíz éve fényképezi Masaru Emoto útmutatása szerint a vízkristályokat. Ezek láthatók jelen kiadványunkban is.

MARTINA GEBHARDT     

Cégalapító

A kozmetikumokban az érzés és az értelem egyesül, ez a megérzésem és a célom, hiszen a szépség ápolása a művészet egyik legmagasabb formája. Az éterikus olajok illata, a krémek és tejek lágysága, úgy körbeölelik a bőrt, mint a selyem és a gyengéd bemasszírozás számomra ugyanolyan fontos, mint az ápoló hatás klasszikus aspektusai. Ez az érzéki élmény megnyit bennünket, az izmaink, szöveteink és sejtjeink ellazulnak és jól érezzük magunkat a bőrünkben. Az energia újra áramlik és nő a vitális kisugárzásunk. Szépnek érezzük magunkat – szépek vagyunk!

„ Az élet bölcsessége a lényegtelen elhagyásában rejlik.”

/Lao-ce, i.e. 604/

Ez a filozófiai belátás, hogy a kevesebb több, határozza meg kozmetikumaim. Receptúráimban csak olyan nyersanyagokat használok fel, amelyek ésszerűek és kiegészítik egymást. Minden egyes összetevő értékes hatóanyag a bőr számára. Így ki tud bontakozni az a csodálatos Valami, ami – szinte a semmiből – szárnyakat ad nekünk.

Minőségi kritériumok

  • 100 % természetes összetevők
  • A termékek nem tartalmaznak természetazonos nyersanyagokat, tenzideket, glicerint, titánoxidot, tartósítószert és a krémek és tejek alkoholt sem
  • Nem tartalmaznak a készítmények olyan összetevőket, amelyek előállításáért állatokat kínoznak vagy ölnek meg
  • A felhasznált nyersanyagok 95 %-a ellenőrzött biológiai termesztésből származik
  • A termékekhez adott spagírikus esszenciákat saját magunk állítjuk elő
  • A gyártás ritmikus biodinamikus szempontok szerint történik
  • Valamennyi termék “ellenőrzött natúrkozmetikum” minősítéssel rendelkezik

A krémek higiénikus használatához, javasoljuk, hogy mindig egy tiszta spatulával vegyék ki a szükséges mennyiséget. Az eltarthatóság a bontatlan termékre vonatkozik. Felbontás után folyamatosan használjuk el, ha hosszabb ideig nem használjuk, hűvös helyen tartsuk.