TOP termékek

Szavazás

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás már 15.000 Ft felett!

Rügyelixír Bodza 20 ml

Rügyelixír Bodza 20 ml
Rügyelixír Bodza 20 ml

Vért tisztító, vért képző hatású, a belső nemi szerveket is tisztítja, fiatalítja. Húgyúti problémáknál, gyulladásoknál, láz esetén hatékony lehet. Az összes légzőszervet erősíti. Meghűlés, torokfájás, köhögés, krákogás esetén hasznos. Fogyasztó, és elősegíti a szervezet energiatartalékainak fokozását. Nehéz élethelyzetekben, amikor válaszút előtt állunk vagy komoly döntéseket kell hoznunk, a bodza irányt mutató, vidám lénye segít.

Bővebben
Márka :
Szent György Tanya
Várható kiszállítás :
2024.05.21
Kiszerelés :
20 ml
További adatok
Raktáron
6 550 Ft
Egységár: 328 Ft/ml
A vásárlásért járó pontok értéke: 66 Ft
Részletek

A szó szoros értelmében a gyógyulás fája, a fejlődés és a tett doktorának tartják. Tavasszal az elsőként rügyet hozó növények egyike, a kis rügyek szinte azonnal ki is pattannak, megnyílnak. Nagyon gyorsan növekszik, fejlődik. Egész lénye az életet hirdeti. Ha tőben kivágjuk, ő akkor is újra kihajt, gyökerei szinte bárhol képesek életben tartani. Rendkívüli életben maradó, megújuló, regeneráló erőt hordoz, és ezt a mindent túlélő képességet adja át nekünk. Derűt, melegséget sugárzó növény. Vért tisztító, vért képző hatású, a belső nemi szerveket is tisztítja, fiatalítja. Húgyúti problémáknál, gyulladásoknál, láz esetén hatékony lehet. Az összes légzőszervet erősíti. Meghűlés, torokfájás, köhögés, krákogás esetén hasznos. Fogyasztó, és elősegíti a szervezet energiatartalékainak fokozását. Nehéz élethelyzetekben, amikor válaszút előtt állunk vagy komoly döntéseket kell hoznunk, a bodza irányt mutató, vidám lénye segít. 

 

Alkalmazás: Étkezést, ivást legalább 30 perccel megelőzően, vagy 30 perccel utána a nyelv alá csepegtetve, higítás nélkül, napi 2-szeri alkalommal, lehetőleg reggel vagy este kell bevenni. Kúraszerűen alkalmazzuk.

Adagolás:

1-6 éves korig: Az első 3 napon 2x1 csepp, a negyedik napon 2x2 csepp, az ötödiken 2x3 csepp, ennél tovább nem növeljük a cseppszámot a kúra időtartamáig.

6-13 éves korig: Az első 3 napon 2x2 csepp, a negyedik napon 2x3 csepp, az ötödiken 2x4 csepp, ennél tovább nem növeljük a cseppszámot a kúra időtartamáig.

14 éves kortól: Az első 3 napon 2x3 csepp, a negyedik naptól naponta 1-1 cseppel emelve felvinni 2x 6-7 cseppig növeljük a cseppszámot a kúra időtartamáig.

Tanácsok: A kúra időtartama általában 4-6 hétig tart, de minimum 4 hétig szedjük folyamatosan! Makacs problémáknál szükséges megismételni a kúrát, 1 hét szünet közbeiktatásával.

Tárolás: Hidegre, melegre, fényre nem érzékeny, DE (!) elektromos berendezésektől (TV, rádió, WiFi), mobiltelefonoktól minimum 1 méter távolságra helyezzük el tároláskor.

Összetevők: víz, növényi glicerin, alkohol (33%v/v), rügy

Adatok
Cikkszám
RBODZA
INCI
víz, növényi glicerin, alkohol (33%v/v), rügy
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek