TOP termékek

Szavazás

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás már 15.000 Ft felett!

Rügyelixír Csipkerózsa 20 ml

Rügyelixír Csipkerózsa 20 ml
Rügyelixír Csipkerózsa 20 ml

Az összes légzőszervi betegségnél segítségül hívhatjuk. Az állandóan beteg, immunrendszerükben sérült gyermekek megmentője (természetesen csak ha a táplálék minőségén is változtatunk) ! Támogatja a gyermekek harmonikus iskolába illeszkedését és fejlődését. Feltölt vitaminokkal (A és C-vitamin, kvarc, csersav, és még számos nyomelem és ásványi anyag), így segít a kimerült, legyengült, fáradt szervezetet lendületbe hozni. A bőrfelület elváltozásainál: rozácea, ekcéma, furunkulus, herpesz esetén, és segít az egyéb gyulladásos elváltozásoknál. A csipkerózsa átmelegítő, összehozó erejű növény, a tisztaság és lelki melegség képviselője. Migrén, allergia, asztma, sápadt, fakó bőr, letargia -mind egy tőtől fakadó tünetek. Oldja a bennünk lévő, akár évtizedes feszültségeket.

Bővebben
Márka :
Szent György Tanya
Várható kiszállítás :
2024.05.29
Kiszerelés :
20 ml
További adatok
Raktáron
6 550 Ft
Egységár: 328 Ft/ml
A vásárlásért járó pontok értéke: 66 Ft
Részletek

Az összes légzőszervi betegségnél segítségül hívhatjuk. Az állandóan beteg, immunrendszerükben sérült gyermekek megmentője (természetesen csak ha a táplálék minőségén is változtatunk) ! Támogatja a gyermekek harmonikus iskolába illeszkedését és fejlődését. Feltölt vitaminokkal (A és C-vitamin, kvarc, csersav, és még számos nyomelem és ásványi anyag), így segít a kimerült, legyengült, fáradt szervezetet lendületbe hozni. A bőrfelület elváltozásainál: rozácea, ekcéma, furunkulus, herpesz esetén, és segít az egyéb gyulladásos elváltozásoknál. A csipkerózsa átmelegítő, összehozó erejű növény, a tisztaság és lelki melegség képviselője. Migrén, allergia, asztma, sápadt, fakó bőr, letargia -mind egy tőtől fakadó tünetek. Oldja a bennünk lévő, akár évtizedes feszültségeket. „ A csipkerózsa a teljes melegség, a szeretet képviselője. Aki saját tüdejétől szenved, törje virágát, levelét és termését egy mozsárban, oldja fel mézben, és ezt az italt fogyasztva megszabadul tüdejének rohadásától és visszanyeri egészségét.” Szent Hildegarde

 

Alkalmazás: Étkezést, ivást legalább 30 perccel megelőzően, vagy 30 perccel utána a nyelv alá csepegtetve, higítás nélkül, napi 2-szeri alkalommal, lehetőleg reggel vagy este kell bevenni. Kúraszerűen alkalmazzuk.

Adagolás:

1-6 éves korig: Az első 3 napon 2x1 csepp, a negyedik napon 2x2 csepp, az ötödiken 2x3 csepp, ennél tovább nem növeljük a cseppszámot a kúra időtartamáig.

6-13 éves korig: Az első 3 napon 2x2 csepp, a negyedik napon 2x3 csepp, az ötödiken 2x4 csepp, ennél tovább nem növeljük a cseppszámot a kúra időtartamáig.

14 éves kortól: Az első 3 napon 2x3 csepp, a negyedik naptól naponta 1-1 cseppel emelve felvinni 2x6-7 cseppig növeljük a cseppszámot a kúra időtartamáig.

Tanácsok: A kúra időtartama általában 4-6 hétig tart, de minimum 4 hétig szedjük folyamatosan! Makacs problémáknál szükséges megismételni a kúrát, 1 hét szünet közbeiktatásával.

Tárolás: Hidegre, melegre, fényre nem érzékeny, DE (!) elektromos berendezésektől (TV, rádió, WiFi), mobiltelefonoktól minimum 1 méter távolságra helyezzük el tároláskor.

Összetevők: víz, növényi glicerin, alkohol (33%v/v), rügy

Adatok
Cikkszám
RVROZSA
INCI
víz, növényi glicerin, alkohol (33%v/v), rügy
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek