TOP termékek

Szavazás

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás már 15.000 Ft felett!

Rügyelixír Feketeribizli 20 ml

Rügyelixír Feketeribizli 20 ml
Rügyelixír Feketeribizli 20 ml

Gyógyító erői: A ribizli az ideg és mirigyrendszer ribillióit és elváltozásait épszerű mivoltához visszasegíti. A központi idegrendszer területén hatékony fáradtságnál, kimerültségnél, aluszékonyságnál, és az ezzel összefüggő tüneteknél. Pl.: fejfájások, migrén. A szervezet hőháztartására kiegyenlítően hat, hogy megszűnjön a testi-lelki fázékonyság és hideglelés.

Bővebben
Márka :
Szent György Tanya
Várható kiszállítás :
2024.05.21
Kiszerelés :
20 ml
További adatok
Raktáron
6 550 Ft
Egységár: 328 Ft/ml
A vásárlásért járó pontok értéke: 66 Ft
Részletek

Tél végi rügyei a rügy-gyógyászat alappillérei. Az ideg és mirigyrendszer ribillióit és elváltozásait épszerű mivoltához visszasegíti. A központi idegrendszer területén hatékony fáradtságnál, kimerültségnél, aluszékonyságnál, és az ezzel összefüggő tüneteknél. Pl.: fejfájások, migrén. A szervezet hőháztartására kiegyenlítően hat, hogy megszűnjön a testi-lelki fázékonyság és hideglelés. Segít féken tartani a lázat. Felső légúti gyulladások, hörghurut, szénanátha esetén is támogatja a gyógyulást. A mellékvesékre gyakorolt hatása miatt szinte mindenféle gyulladásos állapotot gátol. Hatékony a lágyrész-gyulladásoknál, a bőr gyulladásainál is. A gyulladásos sejtek számát látványosan csökkenti, miközben ellenálló képességünket növeli. Életmód-váltásoknál, elhúzódó gyógyszeres kezelések utáni tisztításra ajánlott. Vashiányos állapotok, illetve vérszegénység esetén is segít. Rügyelixírje energiát ad testi-lelki szinten.

 

Alkalmazás: Étkezést, ivást legalább 30 perccel megelőzően, vagy 30 perccel utána a nyelv alá csepegtetve, higítás nélkül, napi 2-szeri alkalommal, lehetőleg reggel vagy este kell bevenni. Kúraszerűen alkalmazzuk.

Adagolás:

1-6 éves korig: Az első 3 napon 2x1 csepp, a negyedik napon 2x2 csepp, az ötödiken 2x3 csepp, ennél tovább nem növeljük a cseppszámot a kúra időtartamáig.

6-13 éves korig: Az első 3 napon 2x2 csepp, a negyedik napon 2x3 csepp, az ötödiken 2x4 csepp, ennél tovább nem növeljük a cseppszámot a kúra időtartamáig.

14 éves kortól: Az első 3 napon 2x3 csepp, a negyedik naptól naponta 1-1 cseppel emelve felvinni 2x6-7 cseppig növeljük a cseppszámot a kúra időtartamáig.

Tanácsok: A kúra időtartama általában 4-6 hétig tart, de minimum 4 hétig szedjük folyamatosan! Makacs problémáknál szükséges megismételni a kúrát, 1 hét szünet közbeiktatásával.

Tárolás: Hidegre, melegre, fényre nem érzékeny, DE (!) elektromos berendezésektől (TV, rádió, WiFi), mobiltelefonoktól minimum 1 méter távolságra helyezzük el tároláskor.

Összetevők: víz, növényi glicerin, alkohol (33%v/v), rügy

Adatok
Cikkszám
RFRIBIZLI
INCI
víz, növényi glicerin, alkohol (33%v/v), rügy
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek