TOP termékek

Szavazás

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás már 15.000 Ft felett!

Rügyelixír Málna 20 ml

Rügyelixír Málna 20 ml
Rügyelixír Málna 20 ml

Régóta a női minőség hordozójaként ismert növényeink egyik reprezentánsa. Amikor ez a minőség kibillen egyensúlyából, akkor jelennek meg a különféle szabálytalanságok. Ebben az esetben igen hatékony segítséget nyújthat. Ezt tapasztalhatjuk a ciklus zavarainál, segít szabályozni a petefészek működését. Kedvezően befolyásolhatja mind a serdülőkorban fellépő túlműködést, illetve segítheti és könnyítheti a menopauza időszakában fellépő kellemetlenségeket. 

Bővebben
Márka :
Szent György Tanya
Várható kiszállítás :
2024.05.29
Kiszerelés :
20 ml
További adatok
Raktáron
6 550 Ft
Egységár: 328 Ft/ml
A vásárlásért járó pontok értéke: 66 Ft
Részletek

Régóta a női minőség hordozójaként ismert növényeink egyik reprezentánsa. Amikor ez a minőség kibillen egyensúlyából, akkor jelennek meg a különféle szabálytalanságok. Ebben az esetben igen hatékony segítséget nyújthat. Ezt tapasztalhatjuk a ciklus zavarainál, segít szabályozni a petefészek működését. Kedvezően befolyásolhatja mind a serdülőkorban fellépő túlműködést, illetve segítheti és könnyítheti a menopauza időszakában fellépő kellemetlenségeket. Amikor hormonális átalakulás megy végbe a szervezetben, segíti ennek minőségi megélését. Tapasztalhatjuk, hogy amikor a hormonháztartás kezd a helyére billenni, akkor a magabiztosság, döntésképesség, helyzetfelvállalás is megérkezik mellé.

Segíthet még a felső légutak panaszainál, illetve a vérképzésben.

 

Alkalmazás: Étkezést, ivást legalább 30 perccel megelőzően, vagy 30 perccel utána a nyelv alá csepegtetve, higítás nélkül, napi 2-szeri alkalommal, lehetőleg reggel vagy este kell bevenni. Kúraszerűen alkalmazzuk.

Adagolás:

1-6 éves korig: Az első 3 napon 2x1 csepp, a negyedik napon 2x2 csepp, az ötödiken 2x3 csepp, ennél tovább nem növeljük a cseppszámot a kúra időtartamáig.

6-13 éves korig: Az első 3 napon 2x2 csepp, a negyedik napon 2x3 csepp, az ötödiken 2x4 csepp, ennél tovább nem növeljük a cseppszámot a kúra időtartamáig.

14 éves kortól: Az első 3 napon 2x3 csepp, a negyedik naptól naponta 1-1 cseppel emelve felvinni 2x6-7 cseppig növeljük a cseppszámot a kúra időtartamáig.

Tanácsok: A kúra időtartama általában 4-6 hétig tart, de minimum 4 hétig szedjük folyamatosan! Makacs problémáknál szükséges megismételni a kúrát, 1 hét szünet közbeiktatásával.

Tárolás: Hidegre, melegre, fényre nem érzékeny, DE (!) elektromos berendezésektől (TV, rádió, WiFi), mobiltelefonoktól minimum 1 méter távolságra helyezzük el tároláskor.

Összetevők: víz, növényi glicerin, alkohol (33%v/v), rügy

Adatok
Cikkszám
RMALNA
INCI
víz, növényi glicerin, alkohol (33%v/v), rügy
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek