Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás 15.000 Ft felett!

Rügyelixír Nyírfa 20 ml

Rügyelixír Nyírfa 20 ml

Rügyelixír Nyírfa 20 ml

Gyógyító erői: A nyír a megújulást, megelevenedést, a dolgok áramlásba, mozgásba hozásának képességét adja át nekünk. A gyors nedvkeringés serkenti az anyagcserét, a salakanyagok gyorsabb kijutását a szervezetből. Ha valami torlódás keletkezik bennünk, akár testi, akár lelki értelemben, a nyír segít ezt mozgásba hozni bennünk és gyorsan kijuttatni a szervezetből.

Bővebben
Márka :
Szent György Tanya
Várható kiszállítás :
2021.11.30
Kiszerelés :
20 ml
További adatok
Raktáron
4 620 Ft
Egységár: 231 Ft/ml
A vásárlásért járó pontok értéke: 46 Ft
Részletek

A nyírfát a már ősidők óta a legfontosabb szent fák egyikének tartják, erejébe vetett hit ma is elevenen él. Amikor bármely részét használni kezdjük, jótékony erőit megmutatja és ez a hit bizonyossággá válik bennünk. Ezt számtalan gyógyító hatásán keresztül bizonyítja nekünk. Amikor ránézünk egy nyírfára, valami derűs, levegős, könnyed érzés jár át minket. Általában nyílegyenes fehér törzsét végignézve egyenesen a fa tetejére irányul a figyelmünk. Hajlékony, rugalmas ágait finoman, de erősen tartja. Ha engedjük, hogy csak úgy hasson ránk, minden belénk rögzült magyarázat nélkül, mikor csak szemléljük, feltűnik, hogy kis levelei szinte állandó mozgásban vannak, hogy átsüt rajta, játszik vele a napfény, és ezáltal valami egészen finom elevenséget érzékelünk. Az az érzésünk is támad gyakorta, hogy már magától a látványtól kétszer annyi levegő jut a tüdőnkbe. A nyírfa a tisztaságot és a hajlékony erőt mutatja nekünk egész megjelenésével. A nyírfának a földfelszín közelében szerteágazik a gyökérzete, sok vizet képes egyszerre magába felvenni, és ezt folyamatosan mozgásban is tartani. A szállítóedényeken felfelé haladva áramlik, míg végül a leveleken át elpárolog. A fa egész alakjában, élettani működésében megmutatkozik a fény-levegő elem kapcsolódása a vizes elemhez. 

A Nyír Rügyelixírben mindaz a hatás egyszerre érvényesül, amit a nedvek, a levelek, illetve a kéreg ad. A rügyben egy koncentrált erő van, mely a teljes növényt magában hordozza, hiszen a kis kezdeményekben már ott rejlik mindaz, ami később fog kifejlődni… a megjelenéstől egészen az visszahúzódásig. Gyógyító erői A nyír a megújulást, megelevenedést, a dolgok áramlásba, mozgásba hozásának képességét adja át nekünk. A gyors nedvkeringés serkenti az anyagcserét, a salakanyagok gyorsabb kijutását a szervezetből. Ha valami torlódás keletkezik bennünk, akár testi, akár lelki értelemben, a nyír segít ezt mozgásba hozni bennünk és gyorsan kijuttatni a szervezetből. A kivezetését, kiürülését mindannak, ami felesleges teherként rakódik le, és ezzel zavarja, akadályozza a szabályos áramlásokat. Ezután fokozott kiválasztás indul be a veséken keresztül és a korábban kivált anyagcsere-végtermékeket mobilizálja, feloldja, kivezeti. 

Amikor segítségül hívhatjuk: 

 

 • intenzíven méregtelenít
 • segít megszabadulni a súlyfeleslegtől
 • reumatikus betegségeknél, köszvény, vizenyők, folyadékok pangása esetén
 • mozgásszerveink ismét hajlékonyabbak lesznek
 • nyirokáramlást karbantartja -pajzsmirigy alulműködésre
 • kötőszöveti keményedések esetén -általánosan erős gyulladáscsökkentő
 • gyermekek csontozatát erősíti -narancsbőrnél
 • Aktiválja az ürítést (epe, húgyutak)
 • a bőr gyulladással járó betegségeinél
 • feszesíti a keblek bőrét
 • segít besimítani a mellbimbó repedéseit
 • csökkenti a húgysavszintet
 • általánosan az egész keringést áramlásba hozza
 • női és férfi nemi hidegség ellen
 • feltölti a szervezetetet ásványi anyagokkal, segíti a fejlődést, növekedést
 • jótékonyan hat az emésztésünkre, serkenti a máj és a hasnyálmirigy működését, ezáltal is tovább fokozódik a méregtelenítés

 

A lelki élet területén is érvényes az általános méregtelenítő hatás. Segít megszabadulni a torlódásoktól, felgyülemlésektől, a lelki értelemben vett súlyfeleslegektől, és ezek okozta önértékelési zavarainktól. Felpezsdíti bennünk az életerőt, az élni akarást és új mozgató erőket, motivációt láttat meg velünk, amit a bennünk lévő akadályok eltakartak. Ezáltal kiegyensúlyozottabbak, felszabadultabbak, nyitottabbak, derűsebbek leszünk. Ha feloldódott és kivezetődött bennünk mindaz, ami miatt egy megrekedt állapotba kerültünk, meglátjuk az újrakezdés lehetőségét.

Adatok
Cikkszám
RNYIR
INCI
víz, növényi glicerin, alkohol (33%v/v), rügy
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek