TOP termékek

Szavazás

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás már 15.000 Ft felett!

Rügyelixír Zsurló 20 ml

Rügyelixír Zsurló 20 ml
Rügyelixír Zsurló 20 ml

Valóságos ásványi anyag feltöltődés a szervezet számára. Igen magas arányban van benne jelen a kvarc, mégpedig szerves kolloid formában. A kvarckristály fényhordozó ereje a fejlődés alapja. De még mielőtt nagy értékű és élő ásványi anyagait átadná, rendezi a fizikai test működését. Intenzív fény-hordozó, a Nap ereje koncentráltan jelenik meg benne. Elsősorban a megmerevítő és a sötétbe húzó folyamatok ellen hat. Gyógyító kvarckristályai szinte kisúrolják a szervezetet a különféle elváltozásokból. Segít rajtunk, ha ereink elmeszesedtek, vagy hajlamunk van rá.

Bővebben
Márka :
Szent György Tanya
Várható kiszállítás :
2024.07.23
Kiszerelés :
20 ml
További adatok
Raktáron
6 550 Ft
Egységár: 328 Ft/ml
A vásárlásért járó pontok értéke: 66 Ft
Részletek

Valóságos ásványi anyag feltöltődés a szervezet számára. Igen magas arányban van benne jelen a kvarc, mégpedig szerves kolloid formában. A kvarckristály fényhordozó ereje a fejlődés alapja. De még mielőtt nagy értékű és élő ásványi anyagait átadná, rendezi a fizikai test működését. Intenzív fény-hordozó, a Nap ereje koncentráltan jelenik meg benne. Elsősorban a megmerevítő és a sötétbe húzó folyamatok ellen hat. Gyógyító kvarckristályai szinte kisúrolják a szervezetet a különféle elváltozásokból. Segít rajtunk, ha ereink elmeszesedtek, vagy hajlamunk van rá. A rugalmasságot, elaszticitást hozza el nekünk. Minden olyan állapotot igyekszik helyreállítani, amikor az inak, izmok és a forgató-mozgatóapparátus nem működik megfelelően. Támogatja a lágyrészek sérüléseinek mielőbbi gyógyulását. Segítség lehet a lassú sebgyógyulásoknál, orrvérzéseknél, vérző aranyérnél, húgyúti problémáknál, az elme felfogóképességének lassúságánál, ha az elbutulás veszélye áll fenn, agylágyulás jeleinél, töredezett, gyenge haj és körmöknél, a bőr egyensúlytalanságait mutató elváltozásainál, különféle szemgyengeségeknél.

 

Alkalmazás: Étkezést, ivást legalább 30 perccel megelőzően, vagy 30 perccel utána a nyelv alá csepegtetve, higítás nélkül, napi 2-szeri alkalommal, lehetőleg reggel vagy este kell bevenni. Kúraszerűen alkalmazzuk.

Adagolás:

1-6 éves korig: Az első 3 napon 2x1 csepp, a negyedik napon 2x2 csepp, az ötödiken 2x3 csepp, ennél tovább nem növeljük a cseppszámot a kúra időtartamáig.

6-13 éves korig: Az első 3 napon 2x2 csepp, a negyedik napon 2x3 csepp, az ötödiken 2x4 csepp, ennél tovább nem növeljük a cseppszámot a kúra időtartamáig.

14 éves kortól: Az első 3 napon 2x3 csepp, a negyedik naptól naponta 1-1 cseppel emelve felvinni 2x6-7 cseppig növeljük a cseppszámot a kúra időtartamáig.

Tanácsok: A kúra időtartama általában 4-6 hétig tart, de minimum 4 hétig szedjük folyamatosan! Makacs problémáknál szükséges megismételni a kúrát, 1 hét szünet közbeiktatásával.

Tárolás: Hidegre, melegre, fényre nem érzékeny, DE (!) elektromos berendezésektől (TV, rádió, WiFi), mobiltelefonoktól minimum 1 méter távolságra helyezzük el tároláskor.

Összetevők: víz, növényi glicerin, alkohol (33%v/v), rügy

Adatok
Cikkszám
RZSURLO
INCI
víz, növényi glicerin, alkohol (33%v/v), rügy
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek