TOP termékek

Szavazás

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás már 15.000 Ft felett!

IMTON BIO Vízörvényeltető készülék - 1,0 literes

IMTON BIO Vízörvényeltető készülék - 1,0 literes
IMTON BIO Vízörvényeltető készülék - 1,0 literes

Az anyaföld legenergiadúsabb vizei közé tartoznak a magashegységek patakjai. Abban az érzékeny pillanatban, amelyben egy vízörvény számtalan kis örvény által káosszá válik, a víz energiát tud felvenni a környezetből. Ezek aktiváló környezeti, kozmikus energiák. A víz élettel telivé és könnyeddé válik, amit mérleggel nem annyira lehet mérni, mintsem sokkal inkább az ízlelő bimbókkal és az emberre gyakorolt frissítő hatásban. Az IMTON BIO vízörvényeltető készülékben ezt a természetes folyamatot képeztük le.

Aki rendszeresen a BIO-VÍZ-ÖRVÉNYELTETŐBEN készült saját maga örvényeltetett vizet iszik, önmagában ezzel a folyamattal, tevékenységgel hozzájárulhat szervezete saját erőinek erősítéséhez, és egyszerű módon tehet valamit egészsége érdekében.

 

 

 A kiegészítő fa állványt és parafa gyűrűt a készülék ára nem tartalmazza, azokat mindenképpen ajánlott hozzá beszerezni!

 

Bővebben
Várható kiszállítás :
2024.04.30
Kiszerelés :
1 liter
További adatok
Raktáron
49 500 Ft
Részletek

Az anyaföld legenergiadúsabb vizei közé tartoznak a magashegységek patakjai. Abban az érzékeny pillanatban, amelyben egy vízörvény számtalan kis örvény által káosszá válik, a víz energiát tud felvenni a környezetből. Ezek aktiváló környezeti energiák. A víz élettel telivé és könnyeddé válik, amit mérleggel nem annyira lehet mérni, mintsem sokkal inkább az ízlelő bimbókkal és az emberre gyakorolt frissítő hatásban.

Az IMTON BIO vízörvényeltető készülékben ezt a természetes folyamatot képeztük le. A víz szétrobbantásakor az alsó burában a vízből „szilárd” és inkább élettelen információk oldódnak ki. A felső burában történő örvényeltetés által „mozgékony” és élő környezeti energiákat vesz fel. Azon kozmikus erők dominálnak, amelyek valamennyi életfolyamat alapját képezik. A víz lefelé folyása által a felső burában szívóhatás keletkezik, amely által vízáramlással ellentétes irányú légáramlás jön létre alulról az örvényben. A víz egy időben történő szétrobbantása és örvényeltetése valamint a szívóhatás és az ehhez kapcsolódó ellentétes mozgás által a víz energetikailag feltöltődik és ezáltal élővé válik.

A vízörvényeltetés látható hatásai egyértelműek és legalább annyira örömteliek, mint amennyire bámulatosak. Például az örvényeltetett vízzel öntözött növények egyenletesebben és erőteljesebben csíráznak, ellenállóbbak és intenzívebb az ízük is.

 

Használati útmutató: 

  •  Az eszköz két tojás alakú, szájjal fújt üvegburából áll, valamint egy műanyag összekötő elemből. A forma és az üvegvastagság nagy stabilitást ad, de nem garancia az eszköz törhetetlenségére. Tehát bánjon vele tudatosan és érzéssel.
  • Először is óvatosan csavarja szét a két részt. Az egyik felét töltse meg a kívánt folyadékkal (csapvíz, esetleg gyümölcslé, de semmiképpen sem szénsavas ital).
  • Most újra illessze össze a két üvegbúrát. Eleinte ehhez türelemre lesz szüksége, de idővel az összekötő elem egyre jobban idomulni fog az üveghez.
  • Mindkét üvegburát erősen fogja meg és a megtöltött részt tekerje felülre. Ezután a felül lévő (teli) üvegtartályt 2-4 kisebb, körkörös mozdulattal hozza mozgásba.
  • Hagyja a két üveget egymás fölött függőlegesen állni. Először néhány buborékot fog látni, majd kialakul a vízörvény.
  • Ismételje meg ezt a folyamatot 2-3x az óramutató járásával megegyező irányba, majd 9-12 alkalommal az óramutató járásával ellentétesen.
  • Az örvényben polimerek (folyadékkristályok) képződnek, rezgési frekvenciájukat (pozitívan vagy negatívan) befolyásolhatjuk. Egy saját rezgésektől mentes vagy legalább saját rezgés-semleges helyiségben tiszta Kozmikus töltődne a vízbe. Mivel azonban ilyen valószínűleg nincs (a barlangok relatív semlegesek), a bennünket körülvevő rezgések harmonizálása érdekében gondolkodjunk tudatosan pozitívan és érzéssel végezzük el a fent leírt folyamatot.

 

A KÉSZÜLÉK FEJLESZTŐJÉNEK SZEMÉLYES AJÁNLÁSA

Nemcsak a tavasz ideális időpont a böjtölésre

 

Sokan közülünk szánnak időt arra, hogy testüket új erővel és energiával töltsék fel. A kevesebb és tudatosabb étkezés, az alkohol, édesség és nikotin megvonása, vagy a böjtölés a test, a lélek és a szellem megtisztítása.

Az éltető víz ehhez ideális kísérő, társ. Segít a testnek erői regenerálásában és aktiválásában, erősíti az anyagcserét és támogatja a szervfunkciókat. Böjtkúránál még a teljesítőképességet is növelheti. Ez azt jelenti, hogy könnyebb sporttevékenység gond nélkül lehetséges, az individuális jó közérzethez és a böjt sikeréhez is hozzájárulhat.

Aki rendszeresen a BIO-VÍZ-ÖRVÉNYELTETŐBEN készült saját maga örvényeltetett vizet iszik, önmagában ezzel a folyamattal, tevékenységgel hozzájárulhat szervezete saját erőinek erősítéséhez, és egyszerű módon tehet valamit egészsége érdekében.

Számos gyógyvíz van a piacon. Majdnem mindegyik alkalmas lenne a mindennapi folyadékpótlásra, mennyiségi korlátozás nélkül. Azt mondtam „lenne”, azonban a legtöbb jó vizet sajnos nagy teljesítményű pumpákkal hozzák a felszínre, vagy túl nagy nyomással. Ez a túl nagy nyomás minden szellemet kiűz, és így elillan az élet. Amikor Paracelsus azt mondja: „Nem szükséges vagy az élethez, maga az élet vagy”, pontosan erre a vízben lakozó Élet-Szellemre gondol.

Tehát a BIO-VÍZ-ÖRVÉNYELTETŐVEL ELŐÁLLÍTHATJUK SAJÁT „ÉLETVÍZÜNKET”!

Rendszeres és bőséges fogyasztása a feltétele annak, hogy az „egészségelixír” kifejthesse hatását. Túl sokat nem lehet inni az eleven, élő vízből, csak túl keveset.

A jó víz egészségjavító hatása lényegében a belső struktúrájában rejlik. A kézzel örvényeltetett víz teljes körűen hat, megakadályozza a szövetek kiszáradását, aktiválja az energia-anyagcserét, biztosítja az anyagcsere-termékek „elszállítását” és csökkenti az éhségérzetet. Rendszeresen fogyasztva az eleven, élő víz megelőzheti a böjtölés okozta energiacsökkenést és kiegyenlíti a meglévő deficiteket.

Egy liter vízbe tegyünk az örvényeltetés előtt egy teáskanálnyi, természetes tengeri sóból készült sóoldatot. Az örvényeltetés által a vízben feloldott ásványi anyagokat a szervezet rendkívül jól tudja hasznosítani. A BIO-VÍZ-ÖRVÉNYELTETŐBEN energetizált víz különösen jó (kalóriamentes) szomjoltó, és egészségjavító hatása teljes körű.

                                                                                            Ralf Röβner

 

Adatok
Cikkszám
BV1118
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek