TOP termékek

Szavazás

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás már 15.000 Ft felett!

IMTON Indukciós Bio Vízörvényeltető készülék - 1,0 literes

IMTON Indukciós Bio Vízörvényeltető készülék - 1,0 literes
IMTON Indukciós Bio Vízörvényeltető készülék - 1,0 literes

Az anyaföld legenergiadúsabb vizei közé tartoznak a magashegységek patakjai. Abban az érzékeny pillanatban, amelyben egy vízörvény számtalan kis örvény által káosszá válik, a víz energiát tud felvenni a környezetből. Ezek aktiváló környezeti, kozmikus energiák. A víz élettel telivé és könnyeddé válik, amit mérleggel nem annyira lehet mérni, mintsem sokkal inkább az ízlelő bimbókkal és az emberre gyakorolt frissítő hatásban. Az IMTON BIO vízörvényeltető készülékben ezt a természetes folyamatot képeztük le.

Aki rendszeresen a BIO-VÍZ-ÖRVÉNYELTETŐBEN készült saját maga örvényeltetett vizet iszik, önmagában ezzel a folyamattal, tevékenységgel hozzájárulhat szervezete saját erőinek erősítéséhez, és egyszerű módon tehet valamit egészsége érdekében.

Az indukciós örvényeltető újdonsága a kék-violett szín. Ezáltal a vizet csak energiadús fény éri el, melynek frekvenciája 450 nm alatti. Ezt a lassú fényt (a színspektrum más színeihez képest) magas törési indexel életet táplálónak is nevezhetnénk. 650 nm feletti (alacsony törési indexű) frekvenciáknál az életet leépítő folyamatok figyelhetők meg.

Az alkalmazási lehetőségek tehát nagyon sokrétűek és a táplálkozáshoz használt víz energetizálása mellett, Bach-virágcseppek vagy más esszenciák elkészítésének alapjául is szolgálhat.

 

Megrendelhető: előrendeléssel! 

 A kiegészítő fa állványt és parafa gyűrűt a készülék ára nem tartalmazza, azokat mindenképpen ajánlott hozzá beszerezni!

 

Bővebben
Várható kiszállítás :
2024.06.02
Kiszerelés :
1 liter
További adatok
Nincs készleten, de rendelhető!
61 300 Ft
Részletek

Az anyaföld legenergiadúsabb vizei közé tartoznak a magashegységek patakjai. Abban az érzékeny pillanatban, amelyben egy vízörvény számtalan kis örvény által káosszá válik, a víz energiát tud felvenni a környezetből. Ezek aktiváló környezeti energiák. A víz élettel telivé és könnyeddé válik, amit mérleggel nem annyira lehet mérni, mintsem sokkal inkább az ízlelő bimbókkal és az emberre gyakorolt frissítő hatásban.

Az IMTON BIO vízörvényeltető készülékben ezt a természetes folyamatot képeztük le. A víz szétrobbantásakor az alsó burában a vízből „szilárd” és inkább élettelen információk oldódnak ki. A felső burában történő örvényeltetés által „mozgékony” és élő környezeti energiákat vesz fel. Azon kozmikus erők dominálnak, amelyek valamennyi életfolyamat alapját képezik. A víz lefelé folyása által a felső burában szívóhatás keletkezik, amely által vízáramlással ellentétes irányú légáramlás jön létre alulról az örvényben. A víz egy időben történő szétrobbantása és örvényeltetése valamint a szívóhatás és az ehhez kapcsolódó ellentétes mozgás által a víz energetikailag feltöltődik és ezáltal élővé válik.

A vízörvényeltetés látható hatásai egyértelműek és legalább annyira örömteliek, mint amennyire bámulatosak. Például az örvényeltetett vízzel öntözött növények egyenletesebben és erőteljesebben csíráznak, ellenállóbbak és intenzívebb az ízük is.

 

Használati útmutató: 

  •  Az eszköz két tojás alakú, szájjal fújt üvegburából áll, valamint egy műanyag összekötő elemből. A forma és az üvegvastagság nagy stabilitást ad, de nem garancia az eszköz törhetetlenségére. Tehát bánjon vele tudatosan és érzéssel.
  • Először is óvatosan csavarja szét a két részt. Az egyik felét töltse meg a kívánt folyadékkal (csapvíz, esetleg gyümölcslé, de semmiképpen sem szénsavas ital).
  • Most újra illessze össze a két üvegbúrát. Eleinte ehhez türelemre lesz szüksége, de idővel az összekötő elem egyre jobban idomulni fog az üveghez.
  • Mindkét üvegburát erősen fogja meg és a megtöltött részt tekerje felülre. Ezután a felül lévő (teli) üvegtartályt 2-4 kisebb, körkörös mozdulattal hozza mozgásba.
  • Hagyja a két üveget egymás fölött függőlegesen állni. Először néhány buborékot fog látni, majd kialakul a vízörvény.
  • Ismételje meg ezt a folyamatot 2-3x az óramutató járásával megegyező irányba, majd 9-12 alkalommal az óramutató járásával ellentétesen.
  • Az örvényben polimerek (folyadékkristályok) képződnek, rezgési frekvenciájukat (pozitívan vagy negatívan) befolyásolhatjuk. Egy saját rezgésektől mentes vagy legalább saját rezgés-semleges helyiségben tiszta Kozmikus töltődne a vízbe. Mivel azonban ilyen valószínűleg nincs (a barlangok relatív semlegesek), a bennünket körülvevő rezgések harmonizálása érdekében gondolkodjunk tudatosan pozitívan és érzéssel végezzük el a fent leírt folyamatot.

 

A KÉSZÜLÉK FEJLESZTŐJÉNEK SZEMÉLYES AJÁNLÁSA

Nemcsak a tavasz ideális időpont a böjtölésre

 

Sokan közülünk szánnak időt arra, hogy testüket új erővel és energiával töltsék fel. A kevesebb és tudatosabb étkezés, az alkohol, édesség és nikotin megvonása, vagy a böjtölés a test, a lélek és a szellem megtisztítása.

Az éltető víz ehhez ideális kísérő, társ. Segít a testnek erői regenerálásában és aktiválásában, erősíti az anyagcserét és támogatja a szervfunkciókat. Böjtkúránál még a teljesítőképességet is növelheti. Ez azt jelenti, hogy könnyebb sporttevékenység gond nélkül lehetséges, az individuális jó közérzethez és a böjt sikeréhez is hozzájárulhat.

Aki rendszeresen a BIO-VÍZ-ÖRVÉNYELTETŐBEN készült saját maga örvényeltetett vizet iszik, önmagában ezzel a folyamattal, tevékenységgel hozzájárulhat szervezete saját erőinek erősítéséhez, és egyszerű módon tehet valamit egészsége érdekében.

Számos gyógyvíz van a piacon. Majdnem mindegyik alkalmas lenne a mindennapi folyadékpótlásra, mennyiségi korlátozás nélkül. Azt mondtam „lenne”, azonban a legtöbb jó vizet sajnos nagy teljesítményű pumpákkal hozzák a felszínre, vagy túl nagy nyomással. Ez a túl nagy nyomás minden szellemet kiűz, és így elillan az élet. Amikor Paracelsus azt mondja: „Nem szükséges vagy az élethez, maga az élet vagy”, pontosan erre a vízben lakozó Élet-Szellemre gondol.

Tehát a BIO-VÍZ-ÖRVÉNYELTETŐVEL ELŐÁLLÍTHATJUK SAJÁT „ÉLETVÍZÜNKET”!

Rendszeres és bőséges fogyasztása a feltétele annak, hogy az „egészségelixír” kifejthesse hatását. Túl sokat nem lehet inni az eleven, élő vízből, csak túl keveset.

A jó víz egészségjavító hatása lényegében a belső struktúrájában rejlik. A kézzel örvényeltetett víz teljes körűen hat, megakadályozza a szövetek kiszáradását, aktiválja az energia-anyagcserét, biztosítja az anyagcsere-termékek „elszállítását” és csökkenti az éhségérzetet. Rendszeresen fogyasztva az eleven, élő víz megelőzheti a böjtölés okozta energiacsökkenést és kiegyenlíti a meglévő deficiteket.

Egy liter vízbe tegyünk az örvényeltetés előtt egy teáskanálnyi, természetes tengeri sóból készült sóoldatot. Az örvényeltetés által a vízben feloldott ásványi anyagokat a szervezet rendkívül jól tudja hasznosítani. A BIO-VÍZ-ÖRVÉNYELTETŐBEN energetizált víz különösen jó (kalóriamentes) szomjoltó, és egészségjavító hatása teljes körű.

                                                                                            Ralf Röβner

 

Adatok
Cikkszám
BV1220
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek