TOP termékek

Szavazás

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás már 15.000 Ft felett!

Blog

Energiabomba a fáradt bőrnek: Martina Gebhardt ginzeng termékek

Aura Natura
Aura Natura
2021.01.19 13:30
Energiabomba a fáradt bőrnek: Martina Gebhardt ginzeng termékek

A ginzeng a bőrünk számára is igazi energiabomba. Például felgyorsítja a sejtek regenerálódását, serkenti a kollagén képződését és a bőr megújulását, serkenti a vérkeringést. Ezáltal bőrünk simává, feszessé és élettel telivé  válik. A fáradt, sápadt arcszín megint rózsás és friss lesz. Nem hiába szentelt - a Demeter úttörő - Martina Gebhardt egy egész termékcsaládot ennek a növénynek, arctisztítótejjel, tonikkal, arctejjel és krémmel.

Energiabomba a fáradt bőrnek Martina Gebhardttól

Organic Sunday online magazin véleménycikke

Nehéz elhinni, de a délkelet-ázsiai származású ginzeng a mi közönséges borostyánunk rokona. Ez a dekoratív cserje több mint ezer éve ismert és nagyon népszerű Ázsiában gyógynövényként és természetes gyógyszerként is. Élénkítő, erősítő szerként a ginzeng erősíti a test védekező képességét, enyhíti a kimerültséget és a fáradtságot, és a testet általában ellenállóbbá teszi a betegségekkel szemben.

De a ginzeng a bőrünk számára is igazi energiabomba. Például felgyorsítja a sejtek regenerálódását, serkenti a kollagén képződését és a bőr megújulását, serkenti a vérkeringést. Ezáltal bőrünk simává, feszessé és élettel telivé  válik. A fáradt, sápadt arcszín megint rózsás és friss lesz. Nem hiába szentelt - a Demeter úttörő - Martina Gebhardt egy egész termékcsaládot ennek a növénynek, arctisztítótejjel, tonikkal, arctejjel és krémmel.

A GINZENG arcápolási csomag:

A praktikus szett a GINZENG termékcsalád összes termékét tartalmazza kis kiszerelésben (utazási méretben). A négy termék tökéletesen összehangolt egységet alkot, és tartalmaz ginzeng kivonatokat mellett, sok vitamint és más értékes összetevőt tartalmaz, amelyek regenerálják és újjáélesztik a fáradt, stresszes bőrt. A kellemesen friss, citrusos illat is erősíti a termékek élénkítő hatását.

A GINZENG arctisztítótej könnyű, krémes állagú, amely gyengéden és kíméletesen tisztítja a bőrömet, anélkül, hogy kiszárítaná. Szeretem az állagot és a remek illatot.

A kis spray-palackban található GINZENG tonik finom, rendkívül frissítő permetet képez, és egy igazi energia- és nedvességbomba, bármikor használhatod az esti és a reggel arcápolási rutinon kívül is, amikor szükséged vagy egy kis felfrissülésre.

A GINZENG arctej intenzíven hidratál és láthatóan élénkíti és vitalizálja a bőrt. Szeretem ennek a a könnyű, gyorsan felszívódó állagát és tartós hatását.

A GINZENG krém egy gazdag, tápláló krém, amely azonban gyorsan beszívódik, és a kedvencem, főleg télen. Megbízhatóan védi, regenerálja és helyrehozza az igénybe vett bőrt.

Tipp: Keverj össze egy kis arctejet egy kevés arckrémmel, és tisztítás és tonizálás után masszírozd be az enyhén nedves bőrbe. Ez tökéletesen hidratálja a bőrt, és a könnyű arcmasszázs felfrissíti az arcbőrt.

 

Forrás: https://organicsunday.de/