Szűrés

Ár
2 905 Ft - 22 850 Ft

TOP termékek

Szavazás

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás már 15.000 Ft felett!

Happy Aging termékcsalád

A Martina Gebhardt Naturkozmetika a „Happy Aging” termékcsalád bevezetésével új hangsúlyokat helyezett el a virágzó anti-aging piacon. Az érett kor szépségének kibontakoztatása – a termékcsalád szlogenje, amely nagyhatékonyságú, 100 %-ig természetes összetevőkből készült termékekből áll. „A siker titka a természetben és saját magunkban rejlik” - magyarázza Martina Gebhardt. „Happy Aging termékeinket ezért a „jól érzem magam a bőrömben” aspektus határozza meg.”

A finoman illatozó termékcsalád eredményességéért felelős összetevő kombinációk a cégtulajdonos saját fejlesztései – melyek értékes és rendkívül hatékony növényi esszenciákat tartalmaznak. A termékek központi összetevője a perui macskakarom (Uncaria Tomentosa). A macskakarom hatóanyagai aktiválják a szervezet saját regenerációs képességét, és természetes módon serkentik a sejtmegújulást.

A termékekben lévő értékes szőlőmag olaj, valamint a fehér tündérrózsából nyert kivonat szintén serkentik a sejtmegújulást és ápolják a bőrt. A macskakaromból, aranyból és ezüstből készült spagírikus esszenciája támogatják a bőr vízmegtartó képességét. A többszörösen telítetlen zsírsavak, antioxidánsok és vitaminok vitalizálják az igényes és érett bőrt.