Szűrés

Ár
6 850 Ft - 8 850 Ft

TOP termékek

Szavazás

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás már 15.000 Ft felett!

Wild Utah férfi arcápolás

Martina Gebhardt elsősorban férfiaknak szánt termékcsaládját úgy állították össze, hogy egyrészt a nagyon érzékeny és allergiára hajlamos bőr ápolására is alkalmas legyen, másrészt hogy az indiánok gyógynövényeinek magas aránya a termékekben támogassa a bőr természetes funkcióit és a bőrflóra egészséges egyensúlyát (természetes védekező rendszerét).

A Wild Utah kozmetikai család termékeinek A, C és E-vitamin tartalma védi a bőrt a negatív környezeti hatásoktól (pl.: szabad gyökök), segítenek megőrizni a bőr vitalitását, egészséges, ápolt kinézetet kölcsönöznek. Ezen kívül a termékekben használt gyógynövénykivonatok elősegítik az esetleges bőrtisztátalanságok, gyulladások gyors gyógyulását.

Innovatív koncepciójával a Martina Gebhardt Naturkozmetika a Wild Utah Borotválkozás előtti tejjel lehetővé teszi a szappanmentes nedves borotválkozást. A receptúrában található kakaóvajnak köszönhetően a szőrzet puhává válik és könnyedén, probléma nélkül eltávolítható.

A gyendéd Wild Utah Borotválkozás utáni arcvíz (After Shave) élettelivé varázsolja a bőrt, az ápoló Wild Utah arctej, vagy a Wild Utah arckrém harmonizálja az érzékeny, kivörösödésre hajlamos bőrt.