TOP termékek

Szavazás

hello@auranatura.hu | Ingyenes házhoz szállítás már 15.000 Ft felett!

TAOASIS Kurkuma illóolaj BIO 5 ml

TAOASIS Kurkuma illóolaj BIO 5 ml
TAOASIS Kurkuma illóolaj BIO 5 ml

A bio kurkumaolaj tulajdonságai rendkívül sokrétűek, és sokféleképpen lehet hasznos a szervezetünk számára. Az aromaterápiában illóolaja természetes szobaillatokhoz és bőrön hígítva is használható. Míg sokan csak fűszerként ismerik a kurkumát, az ayurvédikus gyógyászatban található olaj évszázadok óta a hagyományos indiai gyógyítás elengedhetetlen része. A bio kurkumaolaj használata javasolt például, ha az általános közérzet romlott – és bátorításra van szükségünk. Ugyanígy az egzotikus növény fás-fűszeres illata képes biztosítani a szükséges energiát nagy fizikai és kognitív stressz esetén, és hogy felkészüljünk mindennapi kihívásokra. Ideges feszültség esetén a bio kurkumaolaj nyugtató komponensként használható az aromaterápiás gyakorlatban. Még a veszteség vagy elválás okozta „szívfájdalmak” esetén is olyan üdítő meleget kínál, amely magával ragad és biztonságot nyújt.

Bővebben
Kiszerelés :
5 ml
További adatok
Raktáron
5 590 Ft
A vásárlásért járó pontok értéke: 56 Ft
Részletek

TAOASIS bio kurkumaolaj: termelés és bio szabvány

A TAOASIS bio kurkumaolaj a gyömbérfélék családjából származik. A 100%-ban természetes tisztaságú illóolaj kinyerésére a vízgőz desztillációt alkalmazzák – ami az esszencia szelektív és különösen kíméletes kivonását eredményezi a gyökerekből. A TAOASIS organikus kurkumaolaj ellenőrzött ökológiai termesztésből származik, és tisztességes, fenntartható szabványok szerint állítják elő. Ezt a TAOASIS organikus pecsét garantálja.

Hogyan működik a biokurkuma olaj?

A bio kurkumaolaj hatása is igen kiterjedt. Az aromaterápiás szakirodalom szerint a friss és fűszeres illatú olaj elsősorban nyugtató és melegítő hatásáról ismert. Széleskörű felhasználási lehetősége miatt ezért nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem.
Mellesleg sokan vásárolnak bio kurkumaolajat, hogy diétázzanak, mert az illóolaj állítólag csökkenti az édesség utáni vágyat.

A bio kurkumaolaj felhasználási területei egy pillantással:
• Az általános közérzet javítása
• Magas fizikai és kognitív stressz
• Energiahiány
• „Szívfájdalom”
• Gyász
• Öregedés gátlás
• Diéta, méregtelenítés

Bio kurkumaolaj külső használatra

A bio kurkumaolaj sokoldalúsága akkor is megmutatkozik, ha külsőleg a bőrön alkalmazzák. Egyrészt tehát a bőrápolás támogatására használható. A kurkumaolaj viszont természetes öregedésgátlóként szolgál: alapolajjal jól hígítva (pl. bio Jojobaolajban), gyakran használják a bőr fiatalosabbá és simábbá tételére.
Ha a fejbőr irritált, a napi ápolóolajat bio kurkumaolajjal is dúsíthatjuk, hogy jobb védelmet nyújtson a bőrnek. 

A kurkumaolaj ideális az egész testet érintő speciális aromaterápiás frissítőkúrához is: 8-10 csepp TAOASIS bio kurkumaolaj és 50 ml TAOASIS édesmandulaolaj keverékével könnyedén készíthetsz nyugtató testolajat, amely energiát ad a léleknek és a testnek. A biokurkumaolajat a bőrön történő felhasználás előtt mindig alaposan fel kell hígítani egy alapolajjal, anélkül, hogy a szembe és a nyálkahártyákba kerülne.

Botanikai név: Curcuma longa

Család: Zingiberaceae (gyömbércsalád)

Jellemzők: aktiváló, hangulatjavító és felemelő

Származási ország: Madagaszkár

Kivonás típusa: Gőzdesztilláció

Alkalmazási tipp: A speciális aromaápoláshoz csak hígítva használja, pl. B. 8-10 csepp 50 ml TAOASIS mandulaolajban elkeverve egy nyugtató aromás masszázsolaj előállításához.

Kérjük, vegye figyelembe: Ne használjon illóolajokat hígítatlanul. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne kerüljön szembe vagy nyálkahártyára.

Tárolási útmutató: Száraz, hűvös helyen, fénytől védett helyen kérjük tárolni.

Adatok
Cikkszám
10010254
INCI

Curcuma Longa Root Oil, Limonene.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek